Kungälv har genomfört ytterligare ett test av välfärdsteknik och nu kan du läsa slutrapporten!

slutrapport_kungalv

AllAgeHub syftar till att utveckla en användardriven testbädd och erbjuder inspiration samt stödjer kommunerna i Göteborgsregionen att på ett systematiskt sätt genomföra och utvärdera tester av välfärdsteknik inför eventuell senare implementering

Slutrapporter för avslutade test publiceras regelbundet på www.allagehub.se. Slutrapporterna finner du under ”presentationer och rapporter”, under varje kommuns testsida alternativt genom att följa nedan länk.

Kungälv

Behov: Vi har flera personer som ofrivilligt vänder på dygnet. Detta kan leda till att de känner sig otrygga. Det blir också lätt en påverkan på andra boende som störs. Trötthet på dagen kan leda till att en missar aktiviteter, social gemenskap och viktiga måltider.

Lösning som testats:
Alven, Arjo

Länk till slutrapport

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen