Ny matcharena på gång – 27 februari publiceras kommunernas behov och vi söker då företagens välfärdstekniska lösningar!

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan är en form för att matcha kommunernas behov med näringslivets lösningar. Syftet är att hitta lösningar som kan leda till test av välfärdsteknik. Kommunerna kommer publicera behov på vår hemsida och under två veckor har företag möjlighet att anmäla in ifall de har någon lösning som matchar något av kommunernas behov.

Flera kommuner i Göteborgsregionen planerar att publicera sina formulerade behov från vård och omsorgsverksamheter på vår hemsida 27 februari. Även denna gång sker matcharenan i samverkan med Innomera, regional testbädd för välfärdsteknik  i Örebro län som även de kommer publicera behov.

Håll utkik på vår hemsida för att ta del av behoven! Har du en välfärdsteknisk lösning som matchar något/några av behoven och är intresserade av att testa er lösning i verksamhet så är ni varmt välkomna att göra intresseanmälningar när behoven är publicerade!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen