Ny matcharena i oktober!

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

I början av oktober planeras AllAgeHub en ny matcharena! Denna gången i samverkan med Innomera, regional testbädd för välfärdsteknik  i Örebro län.

Kommunerna i Göteborgsregionen har möjlighet att publicera sina formulerade behov och vi kommer även publicera behov som kommunerna från regionala testbädden Innomera från Örebro län  har identifierat.

Matcharenan är en form för att matcha kommunernas behov med näringslivets lösningar. Syftet är att hitta lösningar som kan leda till test av välfärdsteknik. Kommunerna kommer publicera behov på vår hemsida och under två veckor har företag möjlighet att anmäla in ifall de har någon lösning som matchar något av kommunernas behov.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen