Matcharenan maj 2022 – Matchades kommunernas behov med näringslivets lösningar?

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

I maj 2022 publicerades fem behov från fyra kommuner på vår hemsida (Matcharenan maj 2022 – AllAgeHub).

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 26 lösningar från 21 företag som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen är att kommunen väljer ut företag som de kontaktar inför nästa steg, fortsatt dialog, som i sin tur kan leda till ett test av företagets produkt/tjänst.  En ny matcharena planeras tidig höst 2022 och där publicerar pågående testmiljöer inom testbädden AllAgeHub nya behov på vår hemsida. Håll utkik!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen