Välkommen till nätverksträff 1 december!

Äldre kvinna med smartphone

Testbädden AllAgeHub bjuder in till öppna seminarier/nätverksträffar några gånger per år. Vid dessa tillfällen sprids kunskap om olika initiativ på området digitalisering och välfärdsteknik.

Den 1 december arrangerar vi en nätverksträff där temat är hur vi kan göra modern teknik mer tillgänglig för alla åldrar och grupper. Vid nätverksträffen presenteras först appen Dagny, en kostnadsfri app som hjälper personer som känner sig osäkra i den ”digitala världen”, att bli mer digitalt delaktiga genom att träna på att använda internet och utvalda appar.  Därefter presenteras projektet ”Teknik har ingen ålder och inga hinder” som drivs av Studieförbundet Vuxenskolan Skaraborg för äldre i Gullspång, Töreboda, Mariestad och Skövde kommun.

Läs programmet och anmäl dig här.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen