Nätverksträff 1 december

Välkommen till vår nätverksträff!

Kl. 9:00 – 9:30 ”DAGNY appen”

DAGNY är en kostnadsfri app som hjälper personer som känner sig osäkra i den ”digitala världen”, att bli mer digitalt delaktiga genom att träna på att använda internet och utvalda appar.

I appen kan du träna på att skicka mail, använda mobilt Bank-ID eller köpa parkeringsbiljett. Appen är kostnadsfri och går att ladda ner via App Store eller Google Play. Presentationen görs av Mahdere DW Amanuel, som har utvecklat appen tillsammans med Härryda och Mölndals kommuner, PRO, SPF och AllAgeHub.

9:30 – 10:00 ”Teknik har ingen ålder och inga hinder”

Studieförbundet Vuxenskolan Skaraborg bedriver ett projekt där äldre med funktionsnedsättning i Gullspång, Töreboda, Mariestad och Skövde kommun, får personlig handledning och hjälp i den digitala världen av IT-intresserade och mer datorvana yngre personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Två medverkande i projektet kommer att presentera och leda ett samtal om verksamheten.

Nätverksträff 1 december

Uppgifterna som samlas in via detta formulär raderas automatiskt inom 90 dagar och vi sparar inga personuppgifter härifrån.

Undantag

  • Har du kryssat i att du vill ta del av AllAgeHubs nyhetsbrev kommer vi att lägga in din mailadress i vår sändlista.
Rulla till toppen