Nu söker vi en ny medarbetare till vårt AllAgeHub-team!

Dekorativ bld

AllAgeHubs verksamhet växer och vi behöver förstärkning i form av en processledare. Arbetet har ett särskilt fokus på att facillitera samverkan mellan företag på det välfärdstekniska området och användare av välfärdsteknik (projektets målgrupp, anhöriga samt medarbetare inom vård och omsorg).

Uppdraget innebär också att bidra i teamets övriga arbete t ex genom utåtriktade aktiviteter i syfte att nå ut till invånare som inte nödvändigtvis har kommunala insatser. I arbetsuppgifterna ingår att både kunna leda och delta i processer och representera projektet i olika sammanhang och vara föredragande i olika chefs- eller politiskt tillsatta grupper. Arbetet innebär att skapa nätverk där näringslivet, offentlig sektor, akademi och civilsamhället möts och ges möjlighet att bidra till utveckling på området. Testbädden AAH ska under projektperioden praktiskt möjliggöra och genomföra/testa olika välfärdstekniska lösningar i överenskommelse med berörda samarbetsparter.

Läs jobbannonsen på offentligajobb.se

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen