AllAgeHub i samverkan med ABF

Digitalt möte

Den 25 januari arrangerade studieförbundet ABF och AllAgeHub en digital träff där cirka 30 personer från pensionärs- och funktionsrättsorganisationer deltog. ABF har under pandemin utbildat digitala cirkelledare och den anordnade träffen syftade till att undersöka intresse för att starta studiecirklar om välfärdsteknik.

Vi är glada för intresset som deltagarna visade. När Testbädden AllAgeHub går in i sin andra fas av projektet vill vi intensifiera samarbetet med civilsamhällets organisationer och ta del av erfarenheter inför vårt fortsatta arbete. Tillsammans kan vi skapa möjligheter för invånare att testa välfärdsteknik i sin vardagsmiljö, säger Helena Molker Lovén, processledare på AllAgeHub.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

robot hand hand som möts

Välkommen till MiniExpo Kungälv 17 november!

När: 17 november kl. 13.00-15.00 Var: Kvarnkullen, Kvarngatan 8 Vem får komma: Alla med intresse av välfärdsteknik Kostnad:  Kostnadsfritt  Varmt välkomna, ingen anmälan krävs! Läs mer här!    

Scroll to Top