Testet med välfärdstekniksbibliotek uppmärksammas

Foto på magasinet 027

Noll27 ges ut av Västra Götalandsregionen och Förvaltningen för kulturutveckling. Magasinet ska främja biblioteksutveckling och skapa dialog och debatt kring bibliotek och aktuella biblioteksfrågor. I senaste numret berättar de om försöket med ett bibliotek för välfärdsteknik som genomförs av Träffpunkt Simonsland tillsammans med Bibliotekshögskolan inom ramen för AllAgeHub.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Höstens nätverksträffar

Datum: Klockslag: Innehåll: 2022-09-22  Kl. 9.00-10.00 Cornelia Björk, analytiker FOU i Väst berättar om aktuell utredning avseende kommunernas behov av fortsatt stöd vid införande av välfärdsteknik.  Utredningen har även kartlagt

Scroll to Top