Testet med välfärdstekniksbibliotek uppmärksammas

Foto på magasinet 027

Noll27 ges ut av Västra Götalandsregionen och Förvaltningen för kulturutveckling. Magasinet ska främja biblioteksutveckling och skapa dialog och debatt kring bibliotek och aktuella biblioteksfrågor. I senaste numret berättar de om försöket med ett bibliotek för välfärdsteknik som genomförs av Träffpunkt Simonsland tillsammans med Bibliotekshögskolan inom ramen för AllAgeHub.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top