Testet med välfärdstekniksbibliotek uppmärksammas

Foto på magasinet 027

Noll27 ges ut av Västra Götalandsregionen och Förvaltningen för kulturutveckling. Magasinet ska främja biblioteksutveckling och skapa dialog och debatt kring bibliotek och aktuella biblioteksfrågor. I senaste numret berättar de om försöket med ett bibliotek för välfärdsteknik som genomförs av Träffpunkt Simonsland tillsammans med Bibliotekshögskolan inom ramen för AllAgeHub.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Vi söker en processledare!

Nu söker vi en till processledare

I arbetsuppgifterna ingår att leda kommunernas utsedda testledare i AllAgeHubs användardrivna testbäddsmodell, utveckla testbäddsmodellen utifrån behov, utbilda i process och stödmaterial, matcha identifierade behov med lösningar, facilitera samverkan mellan användare

Scroll to Top