VR-SLAM i Lund den 14 mars

VR-slam-i-lund

Är du intresserad av möjligheten att använda VR som välfärdsteknik? Institutionen för Designvetenskaper vid Lunds universitet bjuder in till ett ”VR-slam” där vi får chansen att prova den senaste VR-tekniken som idag håller på att ta steget ut i äldreomsorgen samt diskuterar hur VR i framtiden kan användas för att utveckla produkter och tjänster.

VR-slam vänder sig till praktiker inom äldrevården, företag, kommuner, men alla intresserade är välkomna att delta!

När? Torsdagen 14 mars kl 12.00-16.00
Var? VR-labbet vid Ingvar Kamprad Designcentrum (IKDC), Sölvegatan 26, Lund

Anmäl dig här: www.design.lth.se/vr-slam/anmalan
Antalet platser är begränsade – först till kvarn gäller. Medverkan är gratis.
Lunch och fika ingår.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top