Digital Health & Care 4.0

dch40_project-image

Digital Health & Care 4.0 är ett samnordiskt initiativ för att hjälpa nordiska företag inom välfärdsteknik att få in en fot på den kraftigt expanderande tyska marknaden.

Initiativet samlar små- och medelstora företag från alla fem nordiska länderna och stöttar med kunskap om och vägar in på den tyska marknaden. Just nu tar projektet emot anmälningar från välfärdsteknikföretag i hela norden och dessa kommer sedan guidas in till den tyska marknaden. Business Region Göteborg är en av parterna i projektet och samarbetar med flera andra liknande näringslivskluster från Danmark, Norge, Island, Finland och Tyskland.

Läs mer här (Engelskt text).

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

AllAgeHub logon mot glittrande bakgrund

AllAgeHub välkomnar 8 nya testledare

De nya testledare som har tillkommit under våren och sommaren gick i september vår pilotutbildning i AllAgeHub:s testbäddsmodell version 1.0. Testledarna har fått kunskap om syftet med Testbädden AllAgeHub och

Scroll to Top