Vi söker en processledare!

vi_soker_dig

Vill du vara med och utveckla storstadsregionen med oss? Ansök om tjänsten senast den 18 februari.

Avdelningen för arbetsmarknad och social välfärd på Göteborgsregionen (GR) söker en ny processledare som kommer jobba med två olika projekt, av vilket AllAgeHub är det ena. Som processledare kommer du att arbeta nära tillsammans med övriga i projektteamen för att på bästa sätt stötta medlemskommunernas arbete. I uppdraget kommer du att bland annat stötta de lokala projektens utveckling genom processtöd, utbildning och möten. Vidare kommer du att arbeta med metodutveckling/metodstöd och processleda det gemensamma regionala arbetet (mötesplatser).

Läs mer om jobbet hos GR, eller gå direkt till ansökan på Offentliga jobb.

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Nu kan du anmäla dig till vårens nätverksträffar!

Vårens nätverksträffar: 23 februari – kl. 9.00-10.00 Nka – Nationellt kompetenscentrum anhöriga berättar om nätverket för Digitalt anhörigstöd. Syftet med nätverket är bland annat att stärka digitalt anhörigstöd inom kommuner,

Rulla till toppen