Innovationslabb: Tillgänglighet – fler perspektiv stärker innovationskraften

collage-innovationslab

Business Region Göteborg tillsammans med ADA, All Age Hub och Tillväxtverket anordnat ett innovationslabb på temat tillgänglighet.

Innovationslabbet är det femte i ordningen och temat är som sagt tillgänglighet. Deltagarna kommer offentliga verksamheter (t.ex. Fastighetskontoret eller IOFF), från privat sektor (konsulter inom tillgänglighet, designers och inredningsarkitekter m.fl) och de kommer från civilsamhället (t.ex. intresseföreningar). Poängen med Innovationslabben är att stärka hela innovationsprocessen genom att samla personer med olika perspektiv, för att få kunskap om de verkliga behoven, kunskap om marknaden och om offentlig verksamhet och hur den fungerar.

Läs mer

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen