Hur ge alla medborgare ett bättre digitalt vardagsliv?

35553272_2332298400130526_1124965283304308736_n

Hur kan ett digitalt vardagsliv spara tid och hjälpa familjer att få relevant hjälp och stöd? Hur kan det smarta hemmet bli mer inkluderande för grupper i samhället som inte har mycket pengar eller resurser att få det att fungera? Vad finns det för lösningar & idéer för hur vi får ut mer nytta?

Seminarium med HejDigitalt i Almedalen den 4 juli 14:15.

Se deras livesändningar på facebook
Medverkande: 
Linda Krondahl, medgrundare och VD THINGS
Emelie Mannheimer, Partner Tengboms
Jelena Starcevic, Teamledare Hemfrid
Mia Andersson, VD Hemfrid

 

 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top