Kan vi stärka offentlig sektors innovationsförmåga genom misslyckanden?

skl_webbseminarium

Kan vi stärka offentlig sektors innovationsförmåga genom misslyckanden? Ja, om vi lär av dem! SKL och Vinnova bjöd in till diskussion den 14 juni 2018 på Kulturhuset i Stockholm.

Innovation är en process där misslyckande och framgångar är sammanflätade. Inom det offentliga finns ofta en nollfelskultur som begränsar möjligheterna att utmana det befintliga och pröva nya sätt att lösa uppdragen på.

Det webbsända seminariet den 14 juni behandlade vilken betydelse detta har för möjligheterna att stärka innovationsarbetet i offentlig verksamhet, och hur man kan bygga en kultur som accepterar att det inte alltid går som man tänkt sig.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen