Kolla in seminarium från SKL i Almedalen 2018

Almedalen

SKL finns på plats under Almedalsveckan 2018 med ledande politiker och tjänstemän. Flertalet av seminarierna går att se i efterhand på webben, och många handlar om digitalisering.

Urval av seminarium kring digitalisering:

Måndag 2 juli:
Sverige har stora utmaningar vad gäller tillgängligheten till vård. Medborgarna upplever att det är svårt att få kontakt och att vården saknar kontinuitet. I vilken mån kommer digitala tjänster lösa vårdens tillgänglighetsproblem och hur ska digitala tjänster organiseras och finansieras?

Tisdag 3 juli: 
Inera är värd för en heldag med panelsamtal och diskussioner om offentlig verksamhet i förändring med digitalisering som drivkraft. Med huvudfokus på sjukvården.

Tisdag 3 juli: 
Sjukvård, skola och välfärd är några av väljarnas viktigaste frågor i valet. Men den demografiska utvecklingen i Sverige kommer att göra det svårt att upprätthålla samma standard i framtiden, om vi inte ställer om och satsar på digitalisering. Hur tar de politiska partierna sig an denna utmaning?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Missa inte vår nätverksträff den 1 juni!

Den 1 juni är det dags igen! Vid detta tillfälle är kommunernas testmiljöer i fokus. AllAgeHub:s testledare från Lilla Edet, Mölndal och Öckerö kommer att berätta om deras arbete med 

robot hand hand som möts

Välkommen att anmäla dig till MiniExpo!

När: 12 maj och 13 maj Var: Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg Kostnad: Kostnadsfritt Läs mer och anmäl dig här: Inbjudan till MiniExpo Göteborg – AllAgeHub    

Scroll to Top