Kolla in seminarium från SKL i Almedalen 2018

Almedalen

SKL finns på plats under Almedalsveckan 2018 med ledande politiker och tjänstemän. Flertalet av seminarierna går att se i efterhand på webben, och många handlar om digitalisering.

Urval av seminarium kring digitalisering:

Måndag 2 juli:
Sverige har stora utmaningar vad gäller tillgängligheten till vård. Medborgarna upplever att det är svårt att få kontakt och att vården saknar kontinuitet. I vilken mån kommer digitala tjänster lösa vårdens tillgänglighetsproblem och hur ska digitala tjänster organiseras och finansieras?

Tisdag 3 juli: 
Inera är värd för en heldag med panelsamtal och diskussioner om offentlig verksamhet i förändring med digitalisering som drivkraft. Med huvudfokus på sjukvården.

Tisdag 3 juli: 
Sjukvård, skola och välfärd är några av väljarnas viktigaste frågor i valet. Men den demografiska utvecklingen i Sverige kommer att göra det svårt att upprätthålla samma standard i framtiden, om vi inte ställer om och satsar på digitalisering. Hur tar de politiska partierna sig an denna utmaning?

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen