Kolla in seminarium från SKL i Almedalen 2018

Almedalen

SKL finns på plats under Almedalsveckan 2018 med ledande politiker och tjänstemän. Flertalet av seminarierna går att se i efterhand på webben, och många handlar om digitalisering.

Urval av seminarium kring digitalisering:

Måndag 2 juli:
Sverige har stora utmaningar vad gäller tillgängligheten till vård. Medborgarna upplever att det är svårt att få kontakt och att vården saknar kontinuitet. I vilken mån kommer digitala tjänster lösa vårdens tillgänglighetsproblem och hur ska digitala tjänster organiseras och finansieras?

Tisdag 3 juli: 
Inera är värd för en heldag med panelsamtal och diskussioner om offentlig verksamhet i förändring med digitalisering som drivkraft. Med huvudfokus på sjukvården.

Tisdag 3 juli: 
Sjukvård, skola och välfärd är några av väljarnas viktigaste frågor i valet. Men den demografiska utvecklingen i Sverige kommer att göra det svårt att upprätthålla samma standard i framtiden, om vi inte ställer om och satsar på digitalisering. Hur tar de politiska partierna sig an denna utmaning?

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

AllAgeHub logon mot glittrande bakgrund

AllAgeHub välkomnar 8 nya testledare

De nya testledare som har tillkommit under våren och sommaren gick i september vår pilotutbildning i AllAgeHub:s testbäddsmodell version 1.0. Testledarna har fått kunskap om syftet med Testbädden AllAgeHub och

Scroll to Top