Hur vill morgondagens seniorer bo?

diabahs

Det kan du läsa om i en tidning från GR – läs den online eller beställ kostnadsfritt. Du får bland annat möta framtidsforskaren Thomas Fürth som pekar ut 10 viktiga trender och berättar om Platslowpyramiden.

Du kan också läsa om behovet av äldreomsorg och boende för äldre år 2025, utifrån ett arbete som Myndigheten för vård- och omsorgsanalys har gjort. Dessutom hittar du mer information om GR-projektet DIABAHS – Dialog Bygg Hållbart för Seniorer.

Tidningen gjordes i samband med en konferens som anordnades av FoU i Väst/GR och Chalmers Arkitektur och Samhällsbyggnadsteknik våren 2018.

 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top