Slutkonferens för projektet Funktionsrätt i en jämlik stad

ingen-bild-bla

 

 

Sedan april 2017 har Funktionsrätt Göteborg drivit projektet ”Funktionsrätt i en jämlik stad”. Under denna kväll presenteras projektets slutrapport.

Projektet har studerat de samhällsområden som Göteborgs Stad utgår ifrån i sitt jämlikhetsarbete, men med fokus specifikt på livsvillkoren för personer med funktionsnedsättning. Skola och utbildning, arbete och sysselsättning, demokrati och delaktighet samt stadens livsmiljöer är teman som tas upp i projektet. Rapporten bygger bland annat på workshops inom funktionsrättsrörelsen samt intervjuer av personer med funktionsnedsättning och deras anhöriga.

När: Tisdag 15 maj kl 18-20.30
Var: Dalheimerssalen, Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 12
Lokalen har hiss och stortoa. Lokalen har hörslinga. Arrangemanget teckenspråktolkas. Undvik parfym och starka dofter. Stäng av mobilen eller dess ljud. Information om Dalheimers Hus i Tillgänglighetsdatabasen

 

Anmäl dig senast tisdag 8 maj genom att fylla i formuläret i denna länk.

Frågor besvaras av Pia Emanuelsson, ombudsman pia.emanuelsson@funktionsrattgbg.se

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen