Slutkonferens för projektet Funktionsrätt i en jämlik stad

ingen-bild-bla

 

 

Sedan april 2017 har Funktionsrätt Göteborg drivit projektet ”Funktionsrätt i en jämlik stad”. Under denna kväll presenteras projektets slutrapport.

Projektet har studerat de samhällsområden som Göteborgs Stad utgår ifrån i sitt jämlikhetsarbete, men med fokus specifikt på livsvillkoren för personer med funktionsnedsättning. Skola och utbildning, arbete och sysselsättning, demokrati och delaktighet samt stadens livsmiljöer är teman som tas upp i projektet. Rapporten bygger bland annat på workshops inom funktionsrättsrörelsen samt intervjuer av personer med funktionsnedsättning och deras anhöriga.

När: Tisdag 15 maj kl 18-20.30
Var: Dalheimerssalen, Dalheimers Hus, Slottsskogsgatan 12
Lokalen har hiss och stortoa. Lokalen har hörslinga. Arrangemanget teckenspråktolkas. Undvik parfym och starka dofter. Stäng av mobilen eller dess ljud. Information om Dalheimers Hus i Tillgänglighetsdatabasen

 

Anmäl dig senast tisdag 8 maj genom att fylla i formuläret i denna länk.

Frågor besvaras av Pia Emanuelsson, ombudsman pia.emanuelsson@funktionsrattgbg.se

 

 

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top