Nordic ConTech – en ny plattform för innovation inom samhällsbyggnad

u8pua0ukgx72zs6uy58v

Nordic ConTech är samhällsbyggnadssektorns nya plattform för innovativ utveckling. Bakom konceptet står Svensk Byggtjänst med Smart Built Environment-projektet Bygg 4.0 och Nordbygg som partners.

– Syftet med Nordic ConTech är att kommunicera nya lösningar och satsningar för framtidens samhällsbyggnad. Och här kommer vi att skapa dialog mellan branschens aktörer, startups, innovatörer och finansiärer, förklarar Urban Månsson, VD på Svensk Byggtjänst.

– I samband med lanseringen på mässan Nordbygg kommer Nordic ConTechs nya hemsida att publiceras. Efter mässan går vi vidare med en rad aktiviteter. Det blir bland annat olika former av meetups. Vi kommer även att arrangera ett inslag på Samhällsbyggararenan i Almedalen. Här vill vi initiera samtal mellan näringslivet och politiken om förutsättningarna för innovativ utveckling inom byggsektorn.

 

Läs mer i pressmeddelandet från Nordic ConTech

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Missa inte vår nätverksträff den 1 juni!

Den 1 juni är det dags igen! Vid detta tillfälle är kommunernas testmiljöer i fokus. AllAgeHub:s testledare från Lilla Edet, Mölndal och Öckerö kommer att berätta om deras arbete med 

robot hand hand som möts

Välkommen att anmäla dig till MiniExpo!

När: 12 maj och 13 maj Var: Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg Kostnad: Kostnadsfritt Läs mer och anmäl dig här: Inbjudan till MiniExpo Göteborg – AllAgeHub    

Scroll to Top