Sabo tar nytt grepp på hållbarhet

ingen-bild-bla

– Det ska vara alla dimensionerna, inte bara grön upphandling, utan alla hållbarhetsfrågor ska kunna samlas under ett paraply, säger Karl Törnmarck, Sabo, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag.

Vi behöver samordna hållbarhetsfrågorna på ett annat sätt. Det säger Karl Törnmarck, som är ansvarig för Sabos nya hållbarhetsteam.

Sabo, Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, är en bransch- och intresseorganisation för mer än 300 allmännyttiga bostadsföretag i Sverige. Då hållbar utveckling ständigt blir allt viktigare för de allmännyttiga bostadsbolagen, och omfattar också ett allt bredare perspektiv, startar därför Sabo ett hållbarhetsteam med en bred sammansättning av experter inom både ekonomi, miljö och sociala frågor.

Målsättningen är att hållbar utveckling i större utsträckning ska genomsyra både Sabo och medlemsföretagens aktiviteter.

Läs mer på forvaltarforum.se

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Missa inte vår nätverksträff den 1 juni!

Den 1 juni är det dags igen! Vid detta tillfälle är kommunernas testmiljöer i fokus. AllAgeHub:s testledare från Lilla Edet, Mölndal och Öckerö kommer att berätta om deras arbete med 

robot hand hand som möts

Välkommen att anmäla dig till MiniExpo!

När: 12 maj och 13 maj Var: Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg Kostnad: Kostnadsfritt Läs mer och anmäl dig här: Inbjudan till MiniExpo Göteborg – AllAgeHub    

Scroll to Top