Almedalen får scen för funktionshinderfrågor 2018

almedalen_pixabay

Under Almedalsveckan 2018 kommer funktionshindersfrågor att få en egen scen i Visby – Delaktighetsforum. Arrangören Myndigheten för delaktighet vill på så sätt rikta ett extra starkt ljus på frågorna.

Delaktighetsforum äger rum i Almedalen den 1-5 juli 2018. Här samlas frågor om tillgänglighet, delaktighet och funktionshinderspolitik. Målsättningen är att på så sätt öka kraften i både budskap och genomslag.

www.mfd.se

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Nu kan du anmäla dig till vårens nätverksträffar!

Vårens nätverksträffar: 23 februari – kl. 9.00-10.00 Nka – Nationellt kompetenscentrum anhöriga berättar om nätverket för Digitalt anhörigstöd. Syftet med nätverket är bland annat att stärka digitalt anhörigstöd inom kommuner,

Rulla till toppen