Almedalen får scen för funktionshinderfrågor 2018

almedalen_pixabay

Under Almedalsveckan 2018 kommer funktionshindersfrågor att få en egen scen i Visby – Delaktighetsforum. Arrangören Myndigheten för delaktighet vill på så sätt rikta ett extra starkt ljus på frågorna.

Delaktighetsforum äger rum i Almedalen den 1-5 juli 2018. Här samlas frågor om tillgänglighet, delaktighet och funktionshinderspolitik. Målsättningen är att på så sätt öka kraften i både budskap och genomslag.

www.mfd.se

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

AllAgeHub logon mot glittrande bakgrund

AllAgeHub välkomnar 8 nya testledare

De nya testledare som har tillkommit under våren och sommaren gick i september vår pilotutbildning i AllAgeHub:s testbäddsmodell version 1.0. Testledarna har fått kunskap om syftet med Testbädden AllAgeHub och

Scroll to Top