Vad är nästa steg i innovationsprocessen?

nyhet_innovations_nastasteg_carolina

AllAgeHubs innovationsarbete bygger på lyhördhet och nyfikenhet. Representanter för kommuner och brukarorganisationer har under workshoppar tillsammans arbetat fram de utmaningar vi ska arbeta vidare med i innovationsprocessen. Nu ska vi även lyssna in övriga samarbetsparter, utifrån de identifierade utmaningarna, för att kunna konkretisera vad nästa steg i processen är.

– Vår målsättning är att vara öppna och utforskande i detta arbete, processen är en idé av hur vi ska jobba fram och lyckas implementera innovationer. Det finns miljoner idéer och minst lika många sätt att ta sig an dem. Nu ska vi arbeta vidare tillsammans med alla samarbetsparter, utifrån de identifierade utmaningarna, för att kunna konkretisera vad nästa steg i processen är. Det är viktigt att alla är delaktiga i att forma arbetet framåt, säger Carolina Fornell, AllAgeHubs processledare för innovationsarbetet.

Arbetet kommer pågå under ett par månader framöver och i slutet av februari beräknar vi ha ett konkret svar på exakt vad nästa steg i AllAgeHubs innovationsprocess är.

Följ innovationsprocessen vidare genom att ange din e-mail i fältet nedan och prenumerera på nyhetsbrevet specifikt för innovationsprocessen.

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen