De ska främja behovsdriven innovation i tolv GR-kommuner

aah-ombud

En central roll för AllAgeHubs verksamhet kommer de 18 utvalda AllAgeHub-ombuden inneha då de ska främja utvecklingsarbetet ute i kommunerna.
– Kommunerna sitter i förarsätet, vi ska beskriva behoven så att produkter och tjänster utvecklas efter användarnas behov, säger Theresa Larsen, projektledare AllAgeHub.

Att vara drivande i arbetet med att få kommunernas verksamheter och medarbetare att skicka in idéer om utvecklingsarbeten, utmaningar och lösningar in till AllAgeHub är en viktig roll som axlas av utvalda AllAgeHub-ombud.
Ombuden som finns i varje medverkande kommun är länken in till AllAgeHub, de ska både förmedla kommunernas behov in till AllAgeHub samt informera om AllAgeHubs verksamhet och aktiviteter tillbaka ut i kommunerna.

– Jag går all in i detta och ser stora vinster för Härryda kommun. Nya metoder, produkter och tjänster behövs. Det bubblar under ytan och en ny generation är på ingång med nytänk och fräscha idéer, detta ska vi fånga upp, säger Härryda kommuns ombud, Ingrid Grange, planeringsledare socialtjänsten, under det andra av två startmöten för ombuden.

Mer info samt en lista över alla AllAgeHub-ombud

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top