Webbinarium: Investeringsbudget som ett verktyg för digitalisering?

Webbinarium: Investeringsbudget som ett verktyg för digitalisering?

Webbinarium illustration

AllAgeHub bjuder in till ett webbinarium där vi tillsammans med Johan Magnusson, docent vid Göteborgs universitet utforskar på vilket sätt kommuner genom förändrade styrnings- och finansieringsmodeller kan öka takten för införandet av välfärdsteknik genom att frigöra resurser i verksamheten.

När: Torsdagen 28 maj, 09:00 – 10:45

Var: Bekräftelse med länk skickas ut i samband med sista anmälningsdatum.

För vem: Du som arbetar strategiskt inom kommun eller region med frågor kopplat till digitalisering, IT, ekonomi samt ledning och styrning.

Anmälan: Senast måndagen 25 maj

Vid frågor, kontakta Sandra Goll-Rasmussen Nielsen
sandra.goll-rasmussen.nielsen@allagehub.se

Varmt välkomna!
AllAgeHub & Göteborgs universitet/SCDI

Logotyper för AllAgeHub, Göteborgs universitet och SCDI (Scandinavian center for digital innovation)

Om den underliggande forskningen:

Forskningen bedrivs med ett flertal parter inom offentlig sektor inom ramen för Forskningskonsortiet för Digital förvaltning (www.digitalforvaltning.se) vid Swedish Center for Digital Innovation (www.scdi.se). Syftet är att genom övergripande studier identifiera behov av förändrad styrning och därefter utveckla metoder och ramverk för att åtgärda existerande brister. Som del av detta har forskarna arbetat med Sundsvalls kommun kring ett initiativ där möjligheten att använda investeringsinstrumentet istället för driftmedel för att finansiera digitala initiativ undersökts. För vidare information och tillgång till rapporter och liknande, se www.digitalforvaltning.se.

Rulla till toppen