Anmälan Webbinarium 28 november – AI-teknik som stöd vid utredning av behov

Futuristisk grafik med robothand

Ett par gånger per termin anordnar AllAgeHub webbinarier som är öppna för alla intresserade. Webbinarierna sker via Teams och har olika innehåll kopplat till välfärdsteknik och digitalisering. Kallelse och länk skickas till de som anmält sig någon dag innan webbinariet.

 

Torsdagen den 28 november kl. 9:00-10:00 

Cornelia Björk arbetar som analytiker på FoU i Väst på Göteborgsregionen. Cornelia har skrivit rapporten Att utveckla verksamheter med stöd av välfärdsteknik. I rapporten belyses kommuners förutsättningar och behov när det gäller att omhänderta och utveckla sina verksamheter med stöd av välfärdsteknik. Cornelia är också FoU-stöd i AllAgeHub:s team.

På webbinariet presenterar Cornelia resultatet från ett pågående projekt som handlar om hur AI-teknik kan användas som stöd i handläggningsprocessen inom funktionsstödsverksamhet. Projektet drivs av Göteborgsregionen i samarbete med Förvaltningen för funktionsstöd i Göteborgs Stad och syftar till att utforska hur AI kan bidra till effektivisering och kvalitetshöjning av myndighetsutövningen.

Klicka här för att anmäla dig!

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen