Matcharenan mars 2022 – Matchades kommunernas behov med näringslivets lösningar?

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

I mars 2022 publicerades sju behov från fyra kommuner på vår hemsida (Matcharenan mars 2022 – AllAgeHub).

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 33 lösningar från 16 företag som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen är att kommunen väljer ut företag som de kontaktar inför nästa steg, fortsatt dialog, som i sin tur kan leda till ett test av företagets produkt/tjänst.  En ny matcharena planeras 25 maj  där nya behov från pågående testmiljöer inom testbädden AllAgeHub att publiceras på hemsidan. Håll utkik!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen