AllAgeHub välkomnar 8 nya testledare

AllAgeHub logon mot glittrande bakgrund

AllAgeHub välkomnar 8 nya testledare som ska genomföra tester av välfärdsteknik i vård- och omsorgsverksamheter. I våra 13 kommuner finns nu totalt 19 testledare.

De nya testledare som har tillkommit under våren och sommaren gick i september vår pilotutbildning i AllAgeHub:s testbäddsmodell version 1.0. Testledarna har fått kunskap om syftet med Testbädden AllAgeHub och uppdraget som testledare. De har också fått förståelse för vad det användardrivna angreppssättet innebär samt arbetat praktiskt med testprocessens olika steg.

Testprocessen version 1.0 omfattar följande steg:

  • Inspirera och sprida kunskap om välfärdsteknik
  • Initiera testmiljö
  • Inventera och analysera användarnas behov
  • Hitta lösningar
  • Planera, genomföra och utvärdera test

Nu arbetar projektet vidare med att samla in erfarenheter från första versionen av testbäddsmodellen. Lärdomarna lyfts in i version 2.0 som ska ge ett ännu bättre stöd i att genomföra användardrivna tester av välfärdsteknik.

”Testledarna är centrala i vårt projekt och det är en härlig grupp med bred samlad kompetens. Det har varit inspirerande att utbilda de som är nya som testledare och härligt att få smittas av deras engagemang” säger Helena som är processledare i projektteamet.

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Missa inte vår nätverksträff den 1 juni!

Den 1 juni är det dags igen! Vid detta tillfälle är kommunernas testmiljöer i fokus. AllAgeHub:s testledare från Lilla Edet, Mölndal och Öckerö kommer att berätta om deras arbete med 

robot hand hand som möts

Välkommen att anmäla dig till MiniExpo!

När: 12 maj och 13 maj Var: Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12 i Göteborg Kostnad: Kostnadsfritt Läs mer och anmäl dig här: Inbjudan till MiniExpo Göteborg – AllAgeHub    

Scroll to Top