Premiär för AllAgeHubs webbinarium – se föreläsningen här!

Webbseminarium om investeringsbudget som verktyg för digitalisering

Torsdagen 28 maj genomförde AllAgeHub sitt första seminarium i digital form! Arrangemanget var ett gemensamt arbete med Johan Magnusson, docent verksam vid Göteborgs universitet, institutitionen för tillämpad IT, avdelningschef för Informatik och föreståndare för Swedish Center for Digital Innovation Göteborg.

Över 70 deltagare från kommuner, myndigheter och företag i hela Sverige utforskade tillsammans på vilket sätt kommuner genom förändrade styrnings- och finansieringsmodeller skulle kunna öka takten för införandet av välfärdsteknik genom att frigöra resurser i verksamheten. Med andra ord – Kan investeringsbudget vara ett verktyg för digitalisering?

Det stora intresset för ämnet bidrog till att vi som bonus nu kan ge er alla en chans att se Johans föreläsning!
Om du har intresse för hur vi skulle kunna finansiera offentlig digitalisering – se Johans föreläsning på länken nedan.

Länk till föreläsningen

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Rulla till toppen