Seminarium för att hjälpa nordiska välfärdsteknikföretag in på danska marknaden

Dansk flagga med Welfare Techs logo framför

Har du företag inom välfärdsteknikbranschen i Norge, Sverige eller Finland och vill växa till den danska marknaden? Ta chansen att delta i ett tvådagars seminarium som ger råd kring framgångsrika strategier att etablera sig där.

Den 5-6 februari arrangeras seminariet ”Find your way to succeed in the Danish market” i Köpenhamn. Som värd står danska Welfare Tech och konferensen arrangeras inom ramen för NorCare, ett nordiskt samarbete mellan näringslivskluster i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Deltagandet är kostnadsfritt men kräver dock anmälan.

Läs mer om seminariet här.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Höstens nätverksträffar

2022-09-22    Kl 9.00-10.00      Cornelia Björk, analytiker FOU i Väst berättar om aktuell utredning avseende kommunernas behov av fortsatt stöd vid införande av välfärdsteknik.  Utredningen har även kartlagt

Scroll to Top