Stimulansmedel välfärdsteknik 2018

ingen-bild-rosa

Regeringen har under 2018 avsatt 350 miljoner kronor i stimulansmedel som stöd för den kommunala äldre- och funktionshinderomsorgen att använda för välfärdsteknik. SKL har tagit fram exempel på hur pengarna kan användas.

Det är för att underlätta för kommunerna att använda de tilldelade pengarna, som SKL tagit fram förslagen på användningsområden. Socialstyrelsen kommer inom kort med närmare instruktioner om hur pengarna kan användas. Det är också hos Socialstyrelsen som stimulansmedlen sedan rekvireras, och myndigheten ska även följa upp vad kommunerna använder pengarna till.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

AllAgeHub logon mot glittrande bakgrund

AllAgeHub välkomnar 8 nya testledare

De nya testledare som har tillkommit under våren och sommaren gick i september vår pilotutbildning i AllAgeHub:s testbäddsmodell version 1.0. Testledarna har fått kunskap om syftet med Testbädden AllAgeHub och

Scroll to Top