Vi söker guider till mässan Expo Välfärdsteknik 2017

nyhet_guider_expo

Är du intresserad av välfärdsteknik och tillgängliga boendemiljöer? Då är EXPO Välfärdsteknik ett perfekt tillfälle för inspiration och nätverkande. Den 5 december kommer 400 chefer och medarbetare från tolv kommuner i Göteborgsregionen delta på mässan Expo Välfärdsteknik i Göteborg för att ta del av det senaste inom digital rehabilitering och digital tillsyn.

Guide på Expo Välfärdsteknik – så går det till

• Dagen är fördelad i två pass; förmiddag kl. 9-12 och eftermiddag kl.13-16. Totalt under dagen 400 deltagare, 200 på varje pass.

• Du som guide kommer guida grupper om 10 personer mellan utställarna som har 6-8 minuter var att presentera sin produkt/tjänst.

• Varje guide få en grupp om 10 deltagare varje pass att vara ansvarig för.

• Din uppgift som guide blir att hålla tiden och slussa gruppen till rätt station och på rätt plats. Tempot kommer att vara högt och det kommer att vara mycket folk på liten yta.

• Vi kommer givetvis bjuda på fika och lättare lunch men tyvärr har vi ingen möjlighet att ge ersättning för din insats. Däremot bjuds en stor portion inspiration och ett tillfälle att skapa kontakter inom välfärdsteknikområdet.

 

När: Den 5 december klockan 8.30-16.
Var: GR Konferens, Göteborgsregionens kommunalförbund, Anders Personsgata 8 i Göteborg.

Det finns 20 platser, först till kvarn.
Guider som kan medverka hela dagen har företräde.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Bild på ett halvfärdigt pussel

Välkommen till nätverksträff 3 februari!

Välkommen på nätverksträff torsdagen den 3 februari 2022 klockan 9.00–10.00. Aktuellt från länsnivå – VästKom berättar VästKom – De fyra kommunalförbundens och de 49 kommunerna i Västra Götalands samorganisation berättar

Glödlampa på bakgrund som spelar på teknik

Matcharenan – Hur gick det?

Under två veckor hade företag möjlighet att anmäla in produkt/tjänst som matchade kommunernas behovsformuleringar. Sammanlagt inkom det 25 lösningar som kommunerna har fått ta del av. Nästa steg i processen

Utsmyckningsbild med jultema

Halvtid för Testbädden AllAgeHub

AllAgeHub utgör en användardriven testbädd vilket innebär att det är utifrån användarens behov som olika lösningar sökes. Identifierade dokumenterade behov matchas på olika sätt med näringslivets produkter och tjänster. Målet

Scroll to Top