Samarbete sökes

Så här går det till

Är du medarbetare i en kommun, en representant för ett företag eller en forskare som söker samarbete inom områdena tillgängliga boendemiljöer eller välfärdsteknik?
Kanske har du en idé, en innovation, ett behov eller en produkt/tjänst som du vill utveckla? Genom att publicera en annons här på vår sida är det många andra som kan se din förfrågan och vi kan också hjälpa till att sprida den i våra övriga kanaler.

Det är viktigt att du är tydlig med vilken målgrupp du vill nå, ungefär hur mycket tid testet kommer att ta och att syftet med testet/utvärderingen framgår.

När du fyllt i formuläret här på sidan, granskar vi annonsen och återkommer om vi behöver förtydliganden eller har följdfrågor. Om vi gör bedömningen att annonsen är ok kommer vi att publicera den på sidan och sprida den i vårt nätverk.

Observera att ”Samarbete sökes” inte är en plats för att marknadsföra en befintlig eller etablerad produkt eller tjänst, utan ett ställe där du kan annonsera om du söker samarbete för att testa/utvärdera produkten eller tjänsten.

Lägg upp en annons här intill eller leta bland befintliga nedan.

Skicka in annons till Samarbete sökes

Fyll i formuläret och skicka in din annons.
Annonsen publiceras först när den är granskad och godkänd av oss.

Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter?
Läs mer på www.grkom.se/integritetspolicy
Du kan också kontakta vårt dataskyddsombud, dso@grkom.se

SE FLER

Sociala medier

AllAgeHub är ett initiativ av tolv GR-kommuner med Göteborgsregionens kommunalförbund, GR,
som projektägare under etableringsfasen 2017-2019.

Finansiärer:
Samarbetsparter: