Ny nätverksträff 10 juni – temat är Stöd för anhöriga

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Den tionde juni arrangerar vi nästa nätverksträff och sedan några veckor tillbaks har vi ju öppnat upp våra nätverksträffar för alla som är intresserade. Så gå in och anmäl dig redan idag.

Temat för nätverksträffen den 10 juni är Stöd till anhöriga och vi får höra två intressanta föreläsningar under träffen. Den första från Lennart Magnusson, verksamhetschef, och Pauline Johansson, forskare och möjliggörare vid Nka – (Nationellt kompetenscenter anhöriga). Den andra föreläsningen får vi från Jenny Lindström Beijar, initiativtagare och verksamhetsledare för webbsajten ournormal.org, en kontaktsida öppen för familjer som lever med barn med funktionsvariationer.

Läs mer och anmäl dig till nätverksträffen här.

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Vi söker en processledare!

Nu söker vi en till processledare

I arbetsuppgifterna ingår att leda kommunernas utsedda testledare i AllAgeHubs användardrivna testbäddsmodell, utveckla testbäddsmodellen utifrån behov, utbilda i process och stödmaterial, matcha identifierade behov med lösningar, facilitera samverkan mellan användare

Bild med texten AllAgeHubs öppna nätverksträffar

Nätverksträff 27 maj – Testbädden fyller ett!

AllAgeHub har under hösten och vintern anordnat “Nätverksträffar” en gång i månaden. Syftet med dessa digitala möten har gradvis utvecklats från en rent projektintern mötesform till att beröra ämnen som

Scroll to Top