AllAgeHub söker en kommunikatör med känsla för grafisk formgivning

forskning_sidhuvud

AllAgeHubs projektägare Göteborgsregionens kommunalförbund, GR, söker en kommunikatör som delvis kommer arbeta med oss här på AllAgeHub.

Var med och utveckla storstadsregionen tillsammans med oss!

Genom Göteborgsregionens kommunalförbund (GR) arbetar 13 kommuner tillsammans för en miljon invånare i Göteborgsregionen. Sedan år 2000 har regionen vuxit med 150 000 invånare. Den snabba tillväxten innebär både möjligheter och utmaningar inom de områden som vi arbetar med: utbildning, arbetsmarknad, social välfärd, miljö och samhällsbyggnad.

 

På GR är vi cirka 200 engagerade kollegor som arbetar för att göra livet bättre för alla som lever och verkar i Göteborgsregionen. Verksamheten ska vara till nytta för medlemskommunerna och samtidigt stärka regionen nationellt såväl som internationellt. En stor del av GR:s verksamhet finansieras med externa medel i form av projektmedel, forskningsbidrag och deltagaravgifter. Våra tre kärnvärden, lyhördhet, handlingskraft och utveckling, är vägledande för vårt arbete.

 

Vill du veta mer om hur vi vill utveckla Göteborgsregionen?
Läs våra mål- och strategidokument Hållbar tillväxt och Verksamhetsinriktning 2017-2019. Du hittar dokumenten på vår webbplats www.grkom.se/styrninglänk till annan webbplats

 

Du kommer att vara knuten till avdelningen Arbetsmarknad och social välfärd, som är en kompetensresurs för GR-kommunerna. Verksamheten består i att på uppdrag av och tillsammans med de 13 medlemskommunerna bedriva verksamhets- och kompetensutveckling, forskning och utveckling (FoU i Väst), validering (Validering Väst), utrednings- och analysarbete, omvärldsbevakning med mera. På avdelningen ingår du i ett team av kommunikatörer.

 

En stor del av GR:s verksamhet sker i projektform. Ett av de projekt som du kommer att arbeta med är AllAgeHublänk till annan webbplats, en samverkansplattform för forskning, utveckling och innovation som främjar tillgängliga boendemiljöer och välfärdstekniktjänster så att människor oavsett funktionsvariation och ålder kan leva självständiga och trygga liv.
Verksamheten är lokaliserad på Chalmers Teknikpark och du kommer få en arbetsplats även här för att kunna arbeta tätt med projektteamet på fyra personer. I AllAgeHub ansvarar du för all kommunikation i projektet, både operativ och strategisk.

Arbetsuppgifter

I ditt dagliga arbete kommer du att kommunicera i följande kanaler:

 • Webb
 • Sociala medier
 • Film
 • Foto Nyhetsbrev
 • Trycksaker

 

Kvalifikationer

Vi vill att du:

 • har examen från universitet/högskola inom media och kommunikation, journalistik eller annan likvärdig utbildning har flerårig erfarenhet av operativt kommunikationsarbete och är van att arbeta med olika verktyg/program för webbpublicering, nyhetsbrev, trycksaker, bild och film.
 • har goda kunskaper i WordPress och självständigt kan arbeta med både uppdatering och webbutveckling.
 • har goda kunskaper inom formgivning och programvarorna i Adobe CC (främst Indesign, Illustrator, Photoshop)
 • är en van skribent och säker formgivare som enkelt anpassar innehållet till olika kanaler och målgrupper
 • Som person är du flexibel, handlingskraftig, lyhörd, utvecklingsinriktad och lösningsorienterad.

 

Anställning

 • Tillsvidareanställning
 • Heltid
 • Tillträde enligt överenskommelse.
 • GR tillämpar provanställning.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-05-04

Ansökan görs endast via Offentliga jobb

Kontaktperson på GR:

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på Linkdin

Relaterade nyheter

Scroll to Top