Kom och jobba med oss – vi söker medarbetare till vår interaktiva miljö

Vi söker nu en medarbetare till AllAgeHubs interaktiva miljö. Det är en interaktiv utställning där besökaren får möjlighet att själv prova och diskutera införande av välfärdstekniska lösningar och tillgänglig boendemiljöer.

Läs mer om AllAgeHub här

Arbetsuppgifterna

Arbetsuppgifterna består främst av att hålla i och planera visningar av miljön. De grupper du i huvudsak kommer möta är personal från de 12 kommunerna som deltar i AllAgeHub, exempelvis hemtjänstpersonal, IT- utvecklare, rehabiliteringspersonal eller biståndshandläggare.

I uppdraget ingår också vissa administrativa uppgifter kopplade till AllAgeHub som helhet. Det kan till exempel vara att boka lokaler, schemalägga besök och möten, skriva minnesanteckningar och hantera tidrapporter från personer som gör uppdrag i AllAgeHub.

Som medarbetare för AllAgeHub:s interaktiva miljö kommer du ingå i ett positivt och utvecklingsinriktat team på fem medarbetare. Verksamheten är lokaliserad till Chalmers Teknikpark. Då AllAgeHub fortfarande är under uppbyggnad är det viktigt att trivs med att vara med i en sådan process och vill bidra till att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer och kompetens

  • Vi söker dig som antingen är legitimerad arbetsterapeut, fysioterapeut eller sjuksköterska eller har likvärdig utbildning.
  • Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet från exempelvis hemsjukvård eller annan kommunal hälso- och sjukvård. Har du arbetat med planering och hållit i förflyttningsutbildningar eller liknande är det meriterande.
  • I rollen kommer du träffa många människor och grupper med olika bakgrund. En viktig del i visningarna är att leda diskussioner kring implementering och etiska frågor kopplat till välfärdsteknik och tillgängliga boendemiljöer.
  • Vi tror därför att du är en nyfiken och strukturerad person med social kompetens, ett tydligt pedagogiskt förhållningssätt och intresse för välfärdsteknik.
  • Självklart ska du trivas med att tala inför grupp!

Ansök senast: 2017-05-07

Ansökan görs endast via Offentliga jobb

Kontaktpersoner

Ulrica Björner
Koordinator AllAgeHubs interaktiva miljö
031-335 5336, 0767-84 08 85

Theresa Larsen
Projektledare AllAgeHub
031-335 5199, 0708-68 85 19